Transfer aeroport si transport persoane

Transport persoane

 Transfer aeroport si transport persoane

Solutia optima de transport: Transfer Aeroport 

 Depunem eforturi zi de zi pentru a va oferi cele mai competitive dar si accesibile servicii de transport. Transfer Aeroport este solutia nesperat de simpla pentru a va face transportul in Romania sau sederea in vacanta in tara un eveniment cu adevarat placut.

Transportul reprezinta un element esential al planificarii unui concediu perfect, este o necesitate ce nu poate fi ignorata. Sa va gasiti noaptea, in aeroport dupa un zbor lung, obositi si nerabdatori sa ajungeti acasa, dar fara o masina la dispozitie pentru a va transporta pare scenariul unui cosmar, nu este asa?

Ei bine, asa un scenariu poate fi evitat: preluarea de la Aeroportul Otopeni pentru a va transporta in confort si eleganta la adresa aleasa de dumneavoastra.

De ce sa rezervati Transfer Aeroport?

Sunt numeroase avantaje legate de noul concept de transfer de la aeroport, iar noi ne propunem sa le trecem scurt in revista si sa va convingem ca Transfer Aeroport este optiunea ideala pentru dumneavoastra:

  • serviciu de transport impecabil
  • flota auto Premium, reinnoita anual
  • soferi experimentati
  • serviciu de “meet and greet” la aeroport
  • masina cu sofer la dispozitie pentru un transfer privat
  • pret fix, all inclusive
  • fara plata in avans
  • rezervati online in 2 minute!

 Este mai mult decat un taxi: este un serviciu de transport de clasa, elegant, personalizat si accesibil. Soferul va va astepta la aeroport cu o placuta cu numele dumneavoastra, gata sa va transporte la destinatie.

Puteti, desigur, rezerva si transferul de retur, inapoi la Aeroportul Otopeni, iar intrega procedura de rezervare se realizeaza pe Internet, in cateva minute: tot ce trebuie sa faceti este sa completati un formular online cu informatii generale si cu detaliile de preluare. Veti primi un email de confirmare si va veti putea bucura de un excelent serviciu de Transfer Aeroport Otopeni fara a fi nevoit sa platiti in avans. 

Rezervati acum! 0760 606 928 sau 0746 909 065

Contact

Adresa

Str. Toamnei 41 Bucuresti Sect 2 Bucuresti

Telefon

Email

office@serviciiprofesionale.ro